16.1 C
Pristina
E mërkurë, 5 Tetor, 2022

Në Kosovë duhet të punosh me vite për ato para: 6 profesionet më të paguara në Gjermani

Rekomandime

Tregu gjerman ka nevojë për një sërë profesionistësh dhe nëse jeni duke menduar për të bërë ndryshime në karrierën tuaj në Gjermani, atëherë, duhet të dini edhe cilat profesione paguhen më shumë.

Me 94,5 për qind, kryeqyteti Berlin arrin një nivel të lartë pagash krahasuar me shtetet e tjera federale lindore. Punonjësit marrin një pagë mesatare prej 42,525 €. Megjithatë, kostoja e jetesës është gjithashtu më e lartë.

Më poshtë ju sjellim 6 profesionet që paguhen më së shumti:

1. Shef i mjekësisë – € 115,317

2. Specialist i bashkimeve dhe blerjeve – 99,635 €

3. Menaxher i Fondit – 83,641 €

4. Specialist mjekësor – 80,722 €

5. Menaxheri i llogarisë – 75,671 €

6. Menaxheri rajonal i shitjeve – 74,528 €.

Më shumë artikuj

Të fundit