12.1 C
Pristina
Sunday, October 1, 2023

Nuk është në Zvicër, as në Slloveni – por është në këtë qytet të Kosovës

Rekomandime

Në të vërtetë mund t’ju duket e pabesueshme, por ky vend gjendet në Kosovë, shkruan “Zeri.info”.

Bëhet fjalë për qytetin e Suharekës, i cili nga kjo fotografi ta jep përshtypjen se bëhet fjalë për ndonjë vend të huaj.

Mësohet se shumica e popullsisë në këtë qytet jetojnë në perëndim, andaj ata kujdesen vet për gjithçka, shkruan më tutje “Zeri.info”.

- Advertisement -

Ajo që bie më së shumti në sy është pastërtia e këtij qyteti, por edhe rregulli, pra mënyra dhe kultura e ndërtimit, gjë që bën të dalloj shumë nga ajo që jemi mësuar të shohim pothuajse çdo ditë në qytete të tjera.

-Advertisement-

Më shumë artikuj

- Advertisement -

Të fundit