11.2 C
Pristina
Friday, March 24, 2023

Pamje dramatike: Për herë të parë trasmetohen momentet e fudit të Rrahman Morinës

Rekomandime

RTK për herë të parë trasmeton një video që nuk është trasmetuar më parë ku shihet Rrahman Morina, që rrëshqet nga karriga e tij dhe bie poshtë.

Rraman Morina ishte figura më kontraverse në fund të viteve të 80-ta dhe në fillim të viteve të 90-ta.

Për më shumë shikojeni pamjet e rralla filmike:

Më shumë artikuj

Të fundit