Plaku i cili ka metodën më të veçantë për ta ndezur fshesën elektrike

Një burrë ka tentuar ta ndezë fshesën elektrike, në një mënyrë që nuk keni parë asnjëherë më parë.

Ai tentoj ta ndezte atë duke tërhequr kabllon dhe të dukej kaq qesharake.

Burri I moshuar I cili shihet duke tërhequr kabllon e fshesës elektrike, duke menduar se kjo do ishte mënyra që ajo të ndizej.

Videoja është bërë virale duke u komentuar nga shumë njerëz, dhe duke e cilësuar si diçka shumë qesharake.