Rrëfehet 16-vjeçarja që u përdhunua në Kamenicë

0
95

Në Kamenicë një e mitur është mbyllur në shtëpi e traumatizuar dhe e frikësuar.

16-vjeçja po thotë se nuk po vë gjumë në sy që prej ditës kur një i rritur e përdhunoi seksualisht.

I akuzuari për dhunim ndodhet në arrest shtëpiak.

Kronikë e përgatitur nga gazetari Flamur Gajtani.

“Ma nali kerrin te kamtë edhe veç e ktheva kryet me pa kush është, më tha hyp në kerr ndërsa unë i thash jo. Me ka shti mbrapa me kerr. Më ka çu te Hotel Lata”, ka thënë e dhunuara.

Ndërsa nëna e saj tregon se atë natë vajza nuk ka fjetur fare.

Për këtë njëjtë pohon edhe viktima.

Ndërsa familja e të dyshuarit ka mohuar të ketë kryer veprën.

I dyshuari po mbahet në arrest shtëpiak pasi i është shqiptuar masa e arrestit prej 30 ditësh.