17.1 C
Pristina
Thursday, September 21, 2023

A duhet të pini çaj rusi me mëngjes, në bark të thatë? Ja ç’thotë shkenca

Rekomandime

A mund të konsumohet një ndër pijet më të zakonshme në mesin e kosovarëve në bark të thatë? Ekziston një përgjigje shkencore për këtë.

- Advertisement -

Del të jetë se ju mund ta konsumoni atë në bark të thatë, por, varësisht nga kualiteti i çajit të zi, ky i fundit mund të rrisë aciditetin e trupit.

Megjithatë, preferohet që çaji të konsumohet pas një vakti ushqimor, pasi që kjo mund të ndihmojë në tretje dhe aktivizim të metabolizmit.

Çaji është, në përgjithësi, pozitiv për shëndetin tuaj, në rast se konsumohet pa sheqer.

- Advertisement -

Por, për sa i përket ndikimit në shëndet, sipas studimeve, që të dy llojet e çajrave qëndrojnë paralel me njëri tjetrin.

-Advertisement-

Më shumë artikuj

- Advertisement -

Të fundit