15.4 C
Pristina
E shtunë, 9 Korrik, 2022

EKSKLUZIVE: Kosova i vendos taksë Maqedonisë

Rekomandime

Ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Endrit Shala ka marrë vendim për marrjen e masës reciproke ndaj Maqedonisë Veriore në dy produkte.

Shala ka vendosur që ti vendoset taksa shtetit fqinj në importimin e Mjaltit Natyral dhe patatet. Vendimi futet në fuqi menjëhherë.

Ky vendim i është nënshkruar edhe Doganës së Kosovës e cila obligohet që të zbatojë masat nga pika e parë e këtij vendimi.

Më shumë artikuj

Të fundit