0.6 C
Pristina
E shtunë, 4 Shkurt, 2023

Polici i Kosovës i propozon fejesë të dashurës pak minuta pasi diplomon në akademinë policore

Rekomandime

Një prej kadetëve që diplomoi dje në Akademinë Policore, menjëherë pas përfundimit të ceremonisë i ka propozuar fejesë të dashurës, në mënyrë shumë të veçantë, transmeton Gazeta Metro.

Bëhet fjalë për kadetin, Ali Syla.Ndryshe, dje kanë diplomuar 416 kadetë të rinj në polici.

Ndryshe, dje kanë diplomuar 416 kadetë të rinj në polici. Me rastin e diplomimit të gjeneratës së 54-të të policisë së Kosovës, drejtori i përgjithshëm i policisë, Rashit Qala tha se Policia është një organizatë strukturuar mirë me të gjitha kapacitetet organizative, pajisje teknologjike dhe kapacitete njerëzore profesionale.

Më shumë artikuj

Të fundit